2.29.2012

RUSLARRRR :o





Uuuuu Beybiiii :))

Ruslar şirindir. :) Hatunlarıda cicidir.. Ama neden bu böyle ? Bizim hatunların totoşları kocamanken onlar nasıl orantılı ? Onlarda koca totolu yok demiyorum var ama orantılı :) Bizde bıyıklı kızlar var !! Onlarda yok :/ Nedennnn ??


Bu Parçada Eşlik Etsin Size.. Dıp Tıss Dıp Tıss ^^








Rusyayı nasıl bilirsiniz ?
Soğuk dimi :)


Güzel ülkemi nasıl bilirsiniz ? Dört mevsim belirgin  :) Soğuk, sağlam soğuk.. Sıcakta harbi sıcak bea.. Nem oranı desen o biçim..

Buzdolabı ne için var ? Yiyecekleri bozulmasına karşı korumak için.. Yiyecekler bozulmasın ömrü uzun olsun.. Yiyende çürümüş değil daha sağlam şeyler yesin ömrü uzasın diye.. :)

Rusya da böyle işte. Soğuk memleket. Böylece içindekiler bozulmuyor :) Yiyende pek bir memnun.. Ömrüne ömür katıyor insanın :)

Bizde durum şöyle..
Dört mevsim belirgin.. Yazın yanıyoruz. Sıcaklığın fazla olmasında Emre Altuğ unda katkısı yok değil. "Sıcak çok sıcak.. Dahada sıcak olacak." diye diye cehennem sıcağına maruz bıraktı bizi :/

Kışında bir taraflarımız donuyor.

O zaman bir camı düşünün sıcaktan soğuğa geçince cam patlar !! Taşlar, kayalar bile bu sıcak-soğuk olayı nedeniyle parçalanıyor... Toprak oluyor.
 Hatunlar ne yapsın... Kimisi parçalanıyor.. Kimisi erozyona maruz kalıyor.... Toprak olanların ruhuna Fatiha :/



Birde nem olayı var.. Nemli yerdeki malzemeler çürür. Bizde de böyle. Nemli yerdekiler çürüyor..

O zaman hatunları buzlukta bekletip lazım olunca çıkartmak lazım. Ara sırada havalandırmak lazım. Hatta pirincin nemi emme özelliği var.. O zaman içerisi pirinç dolu bir dolapta bekletmek daha mantıklı..
Belki pirinç dolapta bu özelliğini yansıtmaya bilir. Denemek lazım :)

Amacım ömürlerini ve ömrülerimizi uzatmak..
Ne kadar korursak o kadar ömrü uzun olur.. Ne kadar korunursa da ömrü o kadar işte :)

Sevgiler saygılar..
Ruslar candır :)

1 yorum:

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)