1.15.2012

Sosyalleşekmi Kanka ?

Hea sosyalleşmekten bahsediyorum. Sosyalleşmenin nesini konu edineceksin diyen varsa, cevabım şu ki ;
başt

an sona konu bu bea :)

Model gelicekti... Hemde ^^ yürüyerek 5 dk uzaklıktaki bir mekana. Mekan dedik diye hemen  coşmayın :) kültür merkezinden bahsediyorum :(. İşte ne kadar mekan sayıla bilirse.... Biletlerin kapış kapış gideceği de garanti zaten.

Neyseki konserden tanıdık vasıtasıyla haberim oldu ve yine aynı tanıdık şahsiyet ben bilet ayarlarım sen arkadaşlarını topla dedi :)      Ohh Bee !!      Ne güzel olacak diye düşündüm. Bilet bulmak için strese girmeyecektik :)

Asıl gitmek istediğim, bu tür organizasyonlarda hep birlikte hareket ettiğimiz ortama haber saldım...
Hobbacık hemen 8 kişi olduk :) Aynı arkadaş ortamındaki 4 kişiyle birlikte daha önceden Jolly Joker Balans (söylerken JJ Balans diye tabir ettiğimiz mekan) da Model in performansını izlemiştik. Eğlenceli bir geceydi. Tadı damağımızda kalmış olsa gerek ki haberi alan "Gidelim Kanka !!" diye zıpladı :)


Ama !!! 
Aklıma gelen başıma gelir.. Dedim 2-3 gün bekleyeyim öyle haber vereyim de sonra boşuna biletleri almış olmayalım.
Milletin tamamdır demesinden 2 gün geçti ilk firemizi verdik... 




Ama onun suçu yok ailevi bir problem diyelim. Hatta üzgün olduğunu, elinden bir şey gelmediğini anlatmak için taaa buraya kadar geldi, benim meymenetsiz suratıma bakarak kahvaltı yapmaya çalıştı.. Yazık lan :)


İlk fireyi verince diğerlerininde dökülmesi pek zaman almadı. Aslında 4 kişi vardı... Onlarda naz yapınca dedim gitmiyoruz..  


Problem ? ! ? !

Ama Model ayağıma kadar gelmiş. Gitmemek ayıp valla. İlk başta 1-2 arkadaşa söyledim ses çıkmadı. Sonrada bana daha önceden, bizimle hiç bir sosyal aktiviteye katılmıyorsun diyen zati muhteremlere konser var gelin gidek dedim.. Onlarda  yok dedi... Zaten onların sosyal aktivite anlayışları sınırlı..
Biri MAÇ !! Diğeride HAMAM !! Maçla pek aram yoktur.. Hamamada sosyal aktivite olsun diye gidilmezki lan !! Gidersin rahatlarsın.. Onlara göre sosyal bir aktivite, bana göre değil....

Onlarda mantara bağladı... Sonrada yakın çevreden birilerini buldukta öyle gittik...
Hee öyle çok büyük bir beklentim yoktu ama o anki olumsuzlukları ve olması muhtemel problemleri göz önüne aldığımızda yapılacak en iyi şey konsere gitmekti. Dün ordaydık.. Güzelde oldu.. :) Her ne kadar JJ Balans daki tadı vermesede...

2 yorum:

  1. ben o üzgün, elinden birşey gelmiyen, kendisini meymenetsiz olarak adlandıran aslında öyle olmayan surata bakarak kahvaltı yapabilme şerefine ulaşmış kızım (: her ne kadar planlarımız suya düşsede arkadaşlığımızın daimi olacağını bilmenizi istedim(nokta)(:

    YanıtlaSil
  2. hehe tamam affedildin :)
    b'tanesin :) zate senden b'dane daha olsa dünyanın dengesi bozulur :)

    YanıtlaSil

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)