5.11.2011

Şeşen: Ortada şarkı yoktu

Şeşen: Ortada şarkı yoktu

Eurovision temsilcimiz Yüksek Sadakat, dün gece yarı finali geçip büyük finale kalmak için sahneye çıktı. Ancak beklenen olmadı, temsilcimiz 10 ülke arasına giremedi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat, yarı finalde elendi.
 Düsseldorf Eurovizyon Arena'da düzenlenen yarı finalde ilk on ülke arasına giremeyen Yüksek Sadakat, 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak finalde yarışma hakkını kaybetti.
İŞTE TÜRKİYE'NİN ŞARKISI / WEBTV
Finale yükselen ülkeler, sırasıyla Sırbistan, Rusya, İsviçre, Gürcistan, Finlandiya, İzlanda, Macaristan, Litvanya, Azerbaycan ve Yunanistan oldu.
Yarışma sonucu Düsseldorf Eurovizyon Arena'yı üzgün halde terk eden Türk izleyiciler, elenmenin şokunu yaşadıklarını belirterek, Almanya gibi Türklerin yoğun yaşadığı bir ülkede Türkiye'nin finalde yarışamayacak olmasını talihsizlik olarak nitelediler.
Eurovizyonun ikinci yarı finali Perşembe gecesi gerçekleştirilecek ve yapılan elemenin ardından 25 ülke Cumartesi akşamı finalde yarışacak. 

GECEDEN KARELER /  FOTOGALERİ
"ORTADA ŞARKI YOKTU, ÇOCUKLARIN ŞOVU DA KÖTÜYDÜ"
Eurovision’da Yüksek Sadakat’in yarı finalde elenmesi AHaber’de yayınlanan “Uykusuz Her Gece” programında tartışıldı. Programa telefon ile katılan İlhan Şeşen, yarışmanın ardından ilk kez konuştu. Yüksek Sadakat’in şarkısına yönelik yorumları sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Şeşen, “Ortada şarkı yoktu, çocukların şovu da kötüydü” dedi.
 Programa telefonla bağlanan müzik eleştirmeni Naim Dilmener ise şarkının Eurovision’a uygun olduğunu söyledi. Dilmener, “Bugün dünya üzerinde müzik ciddiye alınmıyor” diye konuştu.
Uykusuz Her Gece’nin stüdyo konuğu Kemal Doğulu’nun eleştirilerinin hedefindeyse Yüksek Sadakat’in kıyafetleri ve sahne şovları vardı. Doğulu, kıyafetlerin çok kötü olduğunu, sahne şovunun olmadığını ifade etti.
ERKEN VEDA ŞAŞKINLIK YARATTI / WEB TV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)