5.09.2011

Pascal ağlaya ağlaya ayrıldı

Survivor yarışmasında Cumartesi gecesi yapılması gereken "Ada Konseyi", Asena'nın fenalık geçirip hastaneye kaldırılması nedeniyle Pazar akşamına ertelendi.

PASCAL NOUMA HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI - WEB TV
PASCAL NOUMA SURVIVOR'DA BÖYLE YARIŞMIŞTI
PASCAL İLE NİHAT YUMRUK YUMRUĞA - WEB TV
İŞTE O ANLAR- Foto/galeri  
Ve dün gece gerçekleştirilen "Ada Konseyi"nde elenen kişi belli oldu. Halktan gelen SMS'ler sonucu Asena ile Ceyda arasında süren yarışı Asena kazandı.
NOUMA DİSKALİFİYE EDİLDİ
Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasında yaşanan kavga sonrası Acun Ilıcalı "Ada Konseyi"nde Pascal Nouma'nın Survivor'dan diskalifiye edildiğini açıkladı. Bu karar sonrası adadaki bütün kadın yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı. Herkesin moralinin bozulduğu gecede Taner, adadaki huzuru elinden gelen bütün güçle geri getirmeye çalışacağını söyledi.
Çamur yarışını kazanan Nihat Doğan seçeceği iki arkadaşıyla birlikte sabah kahvaltı hakkı kazanmıştı. Nihat Doğan kahvaltı ödülüne Taner ile Tefik ile birlikte katılmak istediğini söyledi.
Acun Ilıcalı bir gün sonra Pascal Nouma'nın adadaki arkadaşlarına veda edeceğini söyledi. Ve konseyden sonraki sabah Nouma adaya gelerek yarışmacı arkadaşlarına veda etti. Adadaki arkadaşlarıyla vedalaşan Nouma tekneyle adadan ayrılırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak Survivor'a veda etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)