5.09.2011

Kasete öfke var, istifa yok!

Kasete öfke var, istifa yok!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, son günlerde gündeme gelen gizli kamera görüntüleri hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Didinmez, "Özel hayat hukuk sisteminde korunan ve kollanan en tabii kişi hak ve hürriyetlerinin başında gelir" dedikten sonra "gözü dönmüş bazı siyasilerin özel hayatı ifşa ettiklerini ve bunun üzerinden siyaset yaptıklarına" dikkat çekti.

Özel hayatının gizli kamerayla görüntülenmesine duyduğu büyük öfkeyi yansıtan Bülent Didinmez, açıklamasında istifa edip etmeyeceğine ilişkin herhangi bir ifadede bulunmadı.

Didinmez'in açıklamasından satırbaşları şöyle: "Kişilerin yaşadıklarında kendisi ve muhatabını ilgilendiren hususlar "Özel" bir hüviyet taşır. 'Özel hayat ve yaşama alanı' hukuk sisteminde korunan ve kollanan en tabii "kişi hak ve hürriyetlerin" başında gelir.

Böyle olması gerekirken bugün Ülkemizde; siyasi rekabet içerisinde gözü dönmüş, vicdanı kararmış bazı siyasi figürlerin yapacakları bir şey kalmadığını anladıklarında başvurdukları bir metod olan "Siyasetin ve Siyasetçinin özeli olmaz" yalanına sarılmak suretiyle "Özel Hayatlar" sorgusuz sualsiz ifşa edilmekte ve buradan siyasi rant elde edilmeye çalışılmaktadır.

İşte dün başkalarının olduğu gibi bugünde şahsım böyle bir durumla karşı karşıyadır. Hayatımda, geçmişten bugüne kadar Anne-Baba-Eş- Çocuk-Akraba ilişkilerinde yaşadıklarım şahsımın özelidir. Özelim'de yaşadıklarımda başkalarına verilen bir zarar söz konusu olmadığı gibi hiç bir kişinin ya da kurumun merakını ve ilgisini gerektirecek kamusal bir yönü de yoktur. Buradaki sorumluluğum sadece aile fertlerine karşıdır.

Konut dokunulmazlığının ihlal edildiği, kişi hak ve hürriyetlerinin çiğnendiği, kişiler üzerinden bütün bir camianın mahkum edilmeye çalışıldığı bu teşebbüslerin büyük bir oyun ve operasyonun parçası olduğu aşikardır. MHP'yi planlarının hayata geçirilmesinde en büyük engel olarak gören değişik kişiler ve mihraklar dün farklı metodlar uygularlarken bu günde esasında kendilerinde olmayan "Ahlak" kavramının arkasına sığınarak "Belden Aşağı Vurma" diye adlandırılan metodu  kullanmaya başlamışlardır.

Bu metodla; seçim sürecinin ortasında 12 Haziran'a az bir zaman kala hem parti içerisinde bir infiale sebep olmak suretiyle mücadele azmini kırmak hemde ilgili ilgisiz yerlerde çıkarcı ağızlar aracılığı ile tekrarlatılmak suretiyle vatandaşlarımızın partimize yönelişlerini engellenmek istenmektedir. Bilinmelidir ki; "Keser döner sap döner, bir gün gelir hesap döner."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)