5.11.2011

Kadıköy'de kız çetesi kız öğrenci dövdü - izle

Kadıköy'de kız çetesi kız öğrenci dövdü - izle

Kadıköy'de bir okulda çete kuran kızlar başka bir kız öğrenciyi dövüp kameraya aldı..


Kadıköy'de kız çetesi kız öğrenci dövdü
Okullarda görmeye alıştığımız 'çete'lere şimdi de kızlardan oluşan çeteler eklendi. İstanbul Kadıköy'deki bir devlet okulunda öğrenim gören kız öğrenciler çete kurup, bir başka kız öğrenciyi dövdü.

KAMERAYA ALMAYI İHMAL ETMEDİLER

Habertürk'ten Güngör Karakuş'un haberine göre kız çetesi dayak sahnelerini kameraya almayı da ihmal etmedi. Bununla da yetinmeyip görüntüleri 'S.M., G.Ö.'den dayak yerken kameralara yakalandı' başlığıyla bir internet sitesinde yayınladı. Dayakyiyen kız öğrencinin yaşadıklarını ailesine anlatması üzerine durum savcılığa iletildi. Savcılık, görüntülerde grubun başını çektiği belirlenen G.Ö. ile P.D.'yi çocuk polisine gözaltına aldırdı.
Kadıköy'de kız çetesi kız öğrenci dövdü - izle
HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN..

ÇEMBERDE DAYAK!

İzleyenlere bu kadarda olmaz dedirten görüntülerde G.Ö. adlı kız öğrenci, S.M. adlı bir başka öğrenciyi okulun arka bölümüne çağırıyor. Liseli kızın etrafını kaçmaması için 7 kız öğrenci sarıyor. G.Ö. ve arkadaşları, S.M'yi saçlarından tutup, tekmeler ve yumruklar savuruyor. Güldükleri görülen kızlara S.M. tek başına direnmek istiyor. Bu sırada durumu okulun güvenliği fark ediyor ve dayağa müdahale ediyor. Görüntülerde yine güvenliğin geldiğini gören liseli kız çetesi, küfürler yağdırarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)