5.21.2011

haha gülerim :) karakol yabancı müzik burada, dinle

Bazı sitelerde gördüm, siz çok istediniz, çok mail attınız sizin için karakol dizisinin 2. bölümünde çalan müziği tüm gece-gündüz arıyarak bulduk :D ilk biz bulduk falan filan feşmekan :) tüm google indexlerini tarayın :) ilk karakol dizisi yabancı müzik isimli kayıt HayinKofte.blogspot.com adresine aittir :) tüm sitelerdeki mesaj yazılış tarihlerine bakın. baktığınız yerde herhangi bir hile yoksa mutlaka parçanın bulunduğunu bildiren yayın bizim blogumuzdaki tarihten eskidir :)

Bir de sırf hit getirmesi için yorum yazın mail adresinize şarkının bulunduğu adresi göndereceğiz demişler :) arkadaşlar yorum zorunluluğu yok, sansür yok birşey yok. bunlar reklam kokan hareketler. zaten google sorgusunda 1. sırada çıkmamız olayın asıl kanıtıdır :)

Yalan yok, yanlış yok... Sırf parçayı bulmak için yapımcı firmaya defalarca mail atmıştım :) Mailime yanıt gelmedi fakat bloguma giriş yapan bir arkadaş paylaşmıştı bilgiyi. Maillerimde blog adresimide paylaşmıştım. Maile yanıt vermek yerine bloga yazmayı tercih etmiş olabilirler.. her neyse paylaşımı yapan arkadaşa tekrar teşekkürler. Sitemiz üzerinden içeriği bulup, kendileri bulmuş gibi prim yapmaya çalışan siteleride kınıyoruz, desteklemiyoruz. Bahsi geçen sitelere bilgi veren yine bendim fakat yaptığım yorumlar yayınlanmadı & yetkili kişiler tarafından kendileri bulmuş gibi paylaşıma sunulmuştur. Şu andan itibaren bu takım bilgilere ulaşyığımız andan itibaren, sayılı 1-2 site harince hiç bir site ile bilgi paylaşımı yapılmayacaktır. Bu konuda içerikle hiç bir şekilde oynamadan yayımlanmasını sağlayan @donanımhaber ekibine ayrıca teşekkür ederiz.
İyi bloglar arkadaşlar 
F@T!H
karakol yabancı müzik In my room I turned off the lights Closed my eyes nothing's in my sight dinle

2 yorum:

  1. dediğin gibi kayıtlarda herşey var. kimisi karşılıksız paylaşır, kimisi yorum filan ister. herkez bir hikaye yazar. hepsine inanmak aptallık olur. dh deki mesajından beri takip ediyorum siteni. herşey canlı canlı gelişti. senin farkın karşılık beklemeden paylaşıyor olman. aynen devam kardeşim. arıyanlar asıl kaynağa zaten ulaşacaktır.

    YanıtlaSil
  2. eyvallah. saolasın. benim taktığım yok zaten. yalnızca bu şekilde davrananların kaybedenler olacağını belirtmek istemiştim :)

    YanıtlaSil

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)