5.25.2011

Garanti Bankası Sigorta Poliçesi

Bizimi keriz sanıyorlar, yoksa kendilerini çokmu uyanık sanıyorlar anlamış değilim... Hesap hareketlerimi kontrol için Garanti Bankası İnternet şubesine giriş yaptığımda benden habersiz 7 tl ücret çekildiğini gördüm açıklamasındada ****** nolu poliçenin prim tahsilatı yazıyordu. Bu ne primi ? bu ne poliçesi ? ben birşey söylemedim size.. siz ne ayaksınız ? banka hesabını birikim yapmak için açtık ama kafalarına göre biryerleden para kesiyorlar, bir şeylere üye yapıyorlar. 4440333 numaralı telefonuda 2 kez aradım, bir Allahın kuluyla görüşemedim. Varsa yoksa telesekreter. Ona basın, buna basın, şunada basın .... bu ne be.... Neyseki garanti bankasının başka bir şubesinde çalışan bir arkadaşa ulaştım. İsmini burada yazmam onun aısından sıkıntı oluştura bilir. Öncelikle kendisine çok teşekkürler. Oradan aldığım 4446660 numaralı telefonu, işlemi iptal ettirmek için aradım. Aradığım zaman anladım zaten bunun ne olduğunu. "Ferdi kaza sigortası"ymışş... Sizden sigrota isteyen oldumu ? Neyseki yapılan görüşmeler sonucunda sigortamızı iptal ettirdik. Yapılan kesintininde 2 iş günü içinde geri yükleneceğini söylediler.


BEKLİYORUMM....
Evet bekliyorum. 2 iş günü içinde kesinti hesabıma aktırılmaz ise Garanti bankasında bulunan bütün yatırımlarımı çekeceğim. Başka bankamı yok ? Muhtaç değiliz size.. Tanıdıklarımıda ilgili banakadaki işlemlerini geri çekmeleri için ikna edeceğim. Bütün şikayetleri toparlayıp mail yolu ile dünyanın dört bir yanına dağıtacağım..


Biz varsak siz varsınız !!!

3 yorum:

  1. Katılıyorum. Sen takip ediyorsun takip etmeyen biri olsa dünyanın kesintisini yapacaklar inşallah kesintin geri yatar ve bir daha böyle saçmalıklarla uğraşmazsın

    YanıtlaSil
  2. Arakdaş sıkıntı yok ödememi geri aldım ;)
    Aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlara duyurulur :)

    YanıtlaSil
  3. bende aynı sıkıntıyı yaşadım. bana ödemenin geri yapılmayacagını söylediler. :(

    YanıtlaSil

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)