8.09.2011

Ben sürmemeliyim...

http://www.resim5.com/resim/0c09d4f3.jpg 

Öneceden ne güzeldi. Yola çıkmadan önce abur cubur, bulmaca, gazete, dergi, mp3 player alır yol boyunca keyfime bakardım. Babam sen sür deyip duruyordu. Şimdiye kadar yok ben sürmiyeyim diyerek atlattık. Çünkü bir kere sürdünmü hep sana sür diyecekler. Bir de hep müdahele hep müdahele.. Etrafı izleyerek gitmek daha güzel. Neyse bir kere sürdük bundan sonrada hep bize kaldı bu iş. Halbuki yolda etrafı izleyerek gitmek ne kadarda güzeldi..  Bende yolda ala bildiğine yapıştırıyorum 170-180 bir kere ceza yesek babam rahatlayacakta daha yiyemedik gitti...

ufak kız..

Balkondan ufak biri atladı aşağıya.. Tamam panik yok !! Ev giriş katta olduğu için yaralanma olmadı.. Ama nereye gidiyor bu kız ?? "Hey küçük kız nereye" diyemedim, deli sanarlar diye.. Delilikte her ne kadar yüksek bir mertebe olsada. 

Nede olsa hemen hemen her delinin dudak ısırtacak bir hikayesi var. Adamlar boşuna delirmemiş. Adamlar dedimde aklıma geldi neden fazla deli kadın yok ? Çoğunluk erkek... Neyse konu saptı yine..


Küçük kız balkondan atladı ve hızlıca koşmaya başladı. Önceleri küçük olduğunu & kız olduğunu anlayamadım. Kendi kendime "Hırsız olmasın lan bu sakın?" diye sordum. Ama bu soruyu daha tam olarak kendime soramayı tamamlayamadan dışarıda oynayan 2 ufak erkek çocuğu gördüm. Meğersem kız onların yanına koşuyormuş. Evnden kaçtı kız !! Annesi çok kızacak. Küçük olduğumu düşünüyorumda bende kaçardım sanırım. Hatta ben kaçmayayım diye evimiz 10. katta olabilir. Ama yanına koşarak gidecek bir kız ? zor gibi... Hemde daha küçüğüm .. Küçükkende güzel kızlar vardı aslında.. Hatta ilk randevumu ilk okul 1. sınıfta vermiştim.. Eee o yaşta randevu verirsen yeni ev tabiki 10. katta olur.. Ah eşşek kafam...

8.08.2011

parayı veren düdüğü çalar.. davulu çalanda parayı alır :S

hani parayı veren düdüğü çalardı ? hea düdükte durum aynımı bilmem ama söz konusu davul olunca durum farklı oluo demek... davulu çalan parayı alır aldığı parayla düdük alır hem düdüğü çalar hem davulu :) sonra davula iki tak tak düdüğe iki fırt fırt :) iki tak tak la bi düdük daha alır :) onu neresiyle üfler bilmem ama :)) durum böyleyse Nasrettin hoca neden davul olayına girmemişte çocuklara düdük dağıtcam die uraşıomuş :S parasımı çokmuş :S yoksa ferrarisini satan bilge Nasrettin hocamı oluo :D bu nasıl bi yaşam tarzı laaaa :))