4.24.2011

harddisk / sabit disk / hdd içi



hiç merak ettiniz mi. bilgisayarın içinde bizim için deliler gibi dönüp duran, dünyanın dosyasını saklayan harddisk in içinde ne var ? şu anda buraya yazdıklarım bile dünyanın bir ucundaki bir harddisk e kaydediliyor. aranızda ne olduğunu bilenler var, az birşey fikri olanlarda var & bunların yanında hiç bir fikri olmayanlarda var. hadi bakalım ne varmış.


görmüş olduğunuz hdd nin üst kapağının sökülmüş hali
cd kılıklı yerde verilerimiz var. üzerindeki çubuk kılıkı şeyde okuma kafası. bazen hdd den tıkırt tıkırt diye sesler duyarsınız. o seslerin sebebi görmüş olduğunuz okuma kafasının sağa, sola oynamasından kaynaklanıyor.


bu video :) ortam baya bi loş olduğu için görüntü kalilesi iptal. ama çalışınca çıkardığı sesi & okuma kafasının nasıl sağa sola gittiğini, bunada bağlı olarak çıkardığı tıkırtı seslerini duya biliyorsunuz ;)



Elveda Google Video.



Evet google ın video hizmeti olan, google video 13 Mayıs ta kepenkleri kapatıyor. 13 mayıs tan sonra google videoları izleyemiyorum diye cıyaklamayın çünkü servis devre dışı :) bu kapanış geçici değil. tamamen kapanıyor. yanı google video yayın hayatına son veriyor. 13 mayıs tan sonra google video üzerindeki account lar silinecekmiş. google video üzerinde önemli verileriniz varsa bir an önce kopyalamaya başilarsanız iyi olur :)

banyo led dekor..



uzun zamandır görüyorum sağda, solda. fayansların arasına led ışık koyma fantezisi. hiçde kötü durmuyor. yapıldığı ortama bambaşka bir hava katıyor. yapılamayacak birşey değil aslında. ileride kendi evime bende yapacağım :) hatta duvara döşenen ledlere tabelacılarda olan böyle yanıp, sönen devrelerden takıla bilir. yok yanıp sönmesinde, ımm böyle yukarıdan aşşağıya kaysın. evet evet o zaman güzel olur işte. yıldız yağmuru gibi :) yaz geldi, evime bişrşeyler yapayım diyip dekorasyon konusunda arıştırma yapanlar çoğalmıştır. fayans olan bir yere, bir şeyler yapacaksanız fayansların arasına led koymakta güzel bir fikir olabilir ;)

4.23.2011

3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy filmi Avatar ı sollamış....



ilk üç boyutlu erotik film olma özelliğini taşıyan "3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy" filmi "Avatar" flmini sollamış :) buda demek oluyorki sex her zaman kazanır :) Abazalığımızıdan hiç bir şey kaybetmemişiz :) aynen dvmmm..

4.12.2011

yapmayınnn boğulur o :)





Survıvor ünlüler-gönüllüler yarışmasını bilirsiniz. Nihat Doğan klasiklerinide biliyorsunuzdur sanırım :) yarışmanın başlangıcında ünlüleri helikopterden attılar. izlerken "Nihat Doğan ı atmayın, boğulur o" demiştim :) program azdaha ilerleyince Nihat Doğan ın "denize sırt üstü düştüm & su yuttum" demesiyle tam olmasada çok yakın bir tahmin yaptığımı farkettim :) zaten kumsala çıkıncada sırtının kıpkırmızı görünmesi gülme katsayımı arttırdı :)