9.01.2011

mozilla firefox 7.0

Mozilla Firefox 7.0 Beta 3 Türkçe || Katılımsız

 
Şuan için belkide en iyi tarayıcı konumundaki firefox 6 final sürümü ve dün yayınlanan 9 nightly sürümden ve 8 aurora sürümünden sonra çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. bu na paralel olarak 7 sürümü beta aşamasına geçti bile. bu ilk beta çalışmasında yapılması planlanan yenılıklere kararlılık ve perfermans katılmış.

Mozilla Firefox - daha hızlı, daha güvenli, kullanımı kolay ve sportif yeni bir görünüm, bu en son sürümü Firefox web tarayıcısı yenilik için yeni bir standart ayarlar. üç temel hedefleri: tarayıcı daha hızlı yapmak HTML5 gibi web standartları için daha güçlü destek, bina ve kullanıcıların sosyal web üzerindeki online kimlikler üzerinde tam kontrol veren. , Sık sık, kimlik tarayıcı ait olduğunu savundu ettik özellikle de bu sonuncusu, bizim için iyi bir haber. Mozilla geçtiğimiz yıl ya da öylesine farklı kimlik yönetimi teknikleri ile denemeler var, ve bu şirketin kullanıcı kimliğini bir birincil "üst 3" özelliği olarak tedavi görmek için iyi bir bulunuyor. Bütün web şimdi sosyal olan, ve zamanı kullanıcı arayüzünün gerçekten başlar Kullanıcının ajan olarak hareket eden



Mozilla Firefox, gelişmiş bellek kullanımı, performans ve istikrar, XUL geliştirilmiş ve yeni çekirdek bileşenleri gibi uygulama verileri SQLite saklanır üzerine odaklanmıştır. Mozilla Firefox birkaç mevcut uzantıları ve Firefox üzerine inşa uygulamalar kırılmasına neden olabilir ve popüler tarayıcı üzerinde inşa etmek gibi eğer kesinlikle yeni optimizasyonları içerir. Mozilla Firefox bu tür bir şey eğer ek javascript ve SVG özellikleri olmalıdır.

Firefox'ta özellikleri şunlardır:
- Kolay göç: Firefox geçiş daha kolay şimdi olmamıştı Internet Explorer Sık Kullanılanlar, tarih, ayarları, çerezleri ve şifreleri gibi Firefox ithalat verileri. Ayrıca Firefox Mozilla 1.x, Netscape ve Opera ayarları alabilirsiniz.
- Yeni Default Tema: Yeni varsayılan tema Windows ve Linux kullanıcıları için yeni ve parlak bir görünüm sağlar.
- Akıllı Güncelleme: Yeni bir akıllı güncelleme özelliği tarayıcı her zaman güncel olduğundan emin olmak için Firefox'un yeni sürümleri kullanıcıyı uyarır.
- Yardım: Yeni bir online yardım sistemi bu güçlü, samimi tarayıcı yapar.
- Uzatma / Tema Yöneticisi: Yeni Eklenti ve Tema Yöneticileri dışında diğer tarayıcılarından Firefox'un ayarlamak eklentiler yüzlerce yönetmek ve güncellemek için uygun ve güvenli bir yol sağlar.
Mozilla Firefox da daha hızlı sayfa yük hızı da dahil olmak üzere çok sayıda hata düzeltmeleri ve artan iyileştirmeler içerir.
- Popup Engelleme: Firefox'un açılır pencere engelleyicisi olarak inşa parçalarını da can sıkıcı pop-up reklamlar durdurun.

 
Mozilla Firefox 7.0 Beta 3 Türkçe || Katılımsız
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)