5.10.2011

PASCAL'IN YERİNE METER Mİ GELECEK

Pascal böyle karşılandı

DOMİNİK Cumhuriyeti’ne bağlı adalarda yapılan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler Yarışması’nda Nihat Doğan ile kavga ettikten sonra güvenlik gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edilen Pascal Nouma, Türkiye’ye döndü.

PASCAL NOUMA BÖYLE KARŞILANDI - FOTO GALERİ
PASCAL NOUMA BÖYLE KARŞILANDI / WEB TV
İberia Havayolları’na ait bir uçakla, Madrid aktarmalı olarak akşam saatlerinden İstanbul’a gelen Pascal Nouma’yı Atatürk Havalimanı’nda Beşiktaş taraftarı ve sinema oyuncusu Itır Esen karşıyladı. Kavga ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Pascal Nouma, Türkiye’yi ve arkadaşlarını çok özlediğini söyledi. Gereken açıklama için yapımcı Acun Ilıcalı’yı bekleyeceklerini belirten Pascal Nouma’nın menajeri Murat Doker," Maçlarda eskiden her şey sahada olup sahada bitti diyorduk. Bu sefer de yarışmada oldu yarışmada bitti. Acunu bekliyoruz Acun gelecek toplu bir açıklama yapılacak. Sonuçta ikisi arkadaşlardı, ağır şartlar altında yarışma gerçekleşti. Pascal bir yerde patladı bundan sonra Pascal için Survivor bitti. Oradaki yarışmacı arkadaşlar devam ediyor. Onların şansları bol olsun ama Pascal için bundan sonraki hayatında futbol okulu, köşe yazarlığı devam edecek" dedi.

Gazetecilerin Pascal Nouma’ya "Kavga ettiğin için pişmanmısınız" sorusunu yanıtsız bırakırken, menajer Murat Doker, "Sözleşmemiz nedeniyle fazla konuşamıyoruz. Acun’u bekliyoruz" dedi.
  
NİHAT DOĞAN HAYRANLARI DA HAVALİMANINDA
Atatürk Havalimanı’na Pascal Nouma hayranlarının yanı sıra Nihat Doğan’nın hayranları da geldi. Pankartlarıyla Nihat Doğan’a sevgi gösterisinde bulunan grup, "Nihat’a uzanan eller kırılsın" yazılı pankart açtı. Ancak Nihat Doğan hayranlarının "Hayrettin" ekibi organizasyonu olduğu ortaya çıktı. Pascal Nouma da twitter sayfasından şu açıklamayı yaptı; "Havalimanında bulunan Nihat taraftarları Star TV şaka programı organizasyonuymuş. Çarşıyı görünce seslerini fazla çıkaramadılar :) "

PASCAL'IN YERİNE METER Mİ GELECEK Pascal Nouma'nın Nihat Doğan'la kavga ederek Survivor yarışmasından ayrılmasından sonra bir yarışmacı kontenjanı boş kaldı.
Nouma'nın yerini kimin dolduracağı merakla beklenirken kulislerde 'Gönüllüler' grubundan Taner ile olan tartışmasıyla tanınan Meter'in yarışmaya dahil olacağı konuşuluyor.
İddiaya göre, Taner'in meşhur ettiği Kıbrıslı vücutçu Meter Mevsimler bu hafta içinde adaya ziyarete gelecek.
Acun Ilıcalı Meter'i yarışmacı olarak adada tutacak. 
PASCAL NOUMA ADADAN BÖYLE AYRILDI - WEB TV
PASCAL NOUMA SURVIVOR'DA BÖYLE YARIŞMIŞTI 
PASCAL İLE NİHAT YUMRUK YUMRUĞA - WEB TV
İŞTE O ANLAR- Foto/galeri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)