5.11.2011

Öz babasından çocuğu oldu

Öz babasından çocuğu oldu

İlköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki kız öz babasının tecavüzüne uğradı.


Öz babasından çocuğu oldu
Samsun Vezirköprü'ye bağlı bir köyde yaşayan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki G.Ş., iddiaya göre bir süre önce öz babası A.Ş.'nin (41) tecavüzüne uğradı.
Tecavüz sonucu hamile kalan G.Ş., bu durumu yakınları ve çevresinden uzun süre gizlemeyi başardı. Pazar gecesi karın ağrısı şikâyeti ile amcası ve yengesi tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen G.Ş., burada muayene olmayı beklerken yalnız başına tuvalete gitti.

TUVALETTE DOĞURUP BOĞMAYA ÇALIŞTI

Genç kızın uzun süre tuvaletten çıkmaması ve içeriden bebek ağlama sesi duyulması üzerine tuvalete giren personel, G.Ş.'nin doğum yaptığını ve dünyaya getirdiği kız bebeği boğmaya çalıştığını gördü. Durum hemen jandarmaya bildirildi. G.Ş. ifadesinde, öz babası A.Ş.'nin tecavüzü sonucu hamile kaldığını belirtti.
Genç kız, hastanede tedavi altına alınırken, doğan bebek kuvöze alındı. Gözaltına alınan baba A.Ş. ise sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı. A.Ş.'nin ilk eşinin bir süre önce öldüğü, daha sonra başka bir kadınla evlendiği, iki evliliğinden toplam 10 çocuğu bulunduğu ve G.Ş.'nin ilk eşinden dünyaya geldiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)