5.10.2011

Eurovision: Yüksek Sadakat Kostümleriyle Yarı Finale Hazır

Eurovision: Yüksek Sadakat Kostümleriyle Yarı Finale Hazır!

© Alain Douit (EBU)
Yüksek Sadakat, Eurovision Şarkı Yarışması ilk yarı final günü olan bu akşamı 5. sırada sahneye çıkıyor.
Düsseldorf - Esprit Arena'da düzenlenen yarışmada, 19 yarı finalist ülke yarışacak. İlk 10'a girmeyi başaran ülkeler finale katılmaya hak kazanacak.
Türkiye saatiyle saat 22:00'de canlı olarak yayınlanmaya başlayacak olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubu sahne şovu için Amerikalı koreograf Nathalie Marrable, koreograf asistanı Christie Saunders ve dansçı Leilani Franco ile çalışmalarını tamamladı.
Bu akşam ülkeleri temsil eden sanatçıların sahne alma sıraları şu şekilde belirlendi;

1-Polonya: Magdalena Tul – Jestem, 2-Norveç: Stella Mwangi - Haba Haba, 3-Arnavutluk: Aurela Gaçe - Feel The Passion, 4-Ermenistan: Emmy - Boom Boom, 5-Türkiye: Yüksek Sadakat - Live It Up, 6-Sırbistan: Nina – Čaroban, 7-Rusya: Alexej Vorobjov - Get You, 8-İsviçre: Anna Rossinelli - In Love For A While, 9-Gürcistan: Eldrine - One More Day, 10- Finlandiya: Paradise Oskar - Da Da Dam, 11-Malta: Glen Vella - One Life,12-San Marino: Senit - Stand By, 13 -Hırvatistan: Daria – Celebrate, 14- İzlanda: Sjonni's Friends - Coming Home, 15 -Macaristan: Kati Wolf - What About My Dreams?, 16 - Portekiz: Homens Da Luta - Luta É Alegria, 17- Litvanya: Evelina Sašenko - C'est Ma Vie, 18- Azerbaycan: Ell/Nikki - Running Scared, 19-Yunanistan: Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike - Watch My Dance

19 Yarı finalist ülkelerden bu akşam en çok oy alan 10 ülke 14 Mayıs akşamı gerçekleşecek Finale katılma şansını yakalayacak.
Resimler için tıklayın!

YAZAN OZ  / STARLOUNGE
FOTOĞRAFLAR: Alain Douit (EBU)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)