3.07.2011

Cem YILMAZ 2011 stand-up show yapmış :)

Cem YILMAZ abimiz yeni stand-up show yapmış :) sağda solda yazmışlar gösterideki espiriler 1-.......  2-... diye sıralamışlar. okuyunca güldürmüyor arkadaş. okudukdan sonrada izleyince bir anlamı kalmıyor. bu izlemekde olduğun bir filmin sonunu, yanındaki arkadaşının söylemesi gibi birşey. sonunu bilince bi cacık olmuyor yaw :S yapmayın şunu. hoş zaten cemyılmaz ın gösterisi bu şekilde dağılacak bir şhow da değil zaten.
yakındada düşer zaten internete Cem YILMAZ 2011 dvd-rip :D CMYLMZ 2011 mp4 :p full indir :D he bide şey var tabi cem yılmaz son stand-up show u indir - izle. lem sonda hangi tarihe göre son ? bunu anlamak için ilgili yazıyı okumak şart oluyor. birde bakıyoruz 2000 gösterisinden bahsediyor. o başlığı yazan Allah seni davul ede, benide tokma. Kafana vurim vurim durim....


neyse bel fıtığı ameliyatınıda çabucak atlattı. geçmiş olsun dileklerimi burdan iletiyoruz :) he o bu yazıyı görmez ama neyse :) nede olsa paralı sitelere takılıodur :p para gani :D Allah daha çok versin. Amin !! hepimize yani :) El-Fatiha :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdan "Anonim" seçeneğini seçerek isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz :)